Rudolphe & Aim´ee

Rudolphe & Aim´ee -Teater kærligheds drama i to akter skrevet af Svend Christensen i 1995. Stykket handler om udødelig kærlighed, og er lidt i retning af et morderne "Romeo og Julie", dog udspiller handlingen sig på en snusket havnebeværtning med sømænd, cirkusartister, vagabonder og sigøjnere. Stykkets hovedperson Rudolphe er en ung smuk vovepels, der udfører farlige flyverstunts for et omrejsende cirkus. Han må i stykket gå grueligt meget igennem, før han endeligt møder sin udkårende - sin sjælspartner. Nemlig Aim´ee, som kommer fra det rige middelklasse miljø. Dette får ikke lov til at ske i ubemærkethed, da den cirkustrup Rudolphe følges med, tændes af de værste følelser som had, magt og jalousi p.g.a. egoisme og misundelse. Men stykkets moral eller pointe er imidlertid, at den som tror på livet og kærligheden - får lov at leve .... for evigt ! Stykket blev ur opført i Bio Bernhard i Præstø i oktober 1995 af Præstø amatørscene.

Jeg havde den glæde at få hjælp af Ole Ernst, som taler som en slags gud til aktøerne på scenen. Manuskriptet er udgivet på Drama.dk.

Se hele stykket her

Stykket blev ur opført i Bio Bernhard i Præstø i oktober 1995 af Præstø amatørscene.

Da Aron kom til Schelm

"Da Aron kom til Schelm" -Tysk/Fransk/Ungarsk/Israelsk tegnefilm fra 1995 med danske stemmer. I 1997 lagde jeg sammen med mit band The Gang Corporation danske stemmer på denne skønne tegnefilm, som blev vist i DR1 i 1997, 2001 og 2004.

Da Gud distribuer visdom og dumhed i en nyoprettet verden, er en af hans englebørn uheldig og taber al tåbelighed ned over en lille landsby kaldet Chelm, så alle i landsbyen er dumme.

Den fornylig forældreløse, Aron og hans venlige ged Zlateh bor der med Aaron´s onkel Shlemiel. Da en ond troldmand og hans monster angreber landsbyen, er Aron og Zlateh nød til at forsvare den selv. Baseret på en historie skrevet af Nobelpris-vindende forfatter Isaac Bashevis Singer.

Se hele filmen her

"Da Aron kom til Schelm" -Tysk/Fransk/Ungarsk/Israelsk tegnefilm fra 1995 med danske stemmer.

Møn Musikfestival

"Møn Musikfestival" - genopstod i 2000, efter at havde ligget i dvale i flere år. 

I 1996 indspillede THE GANG CORPORATION deres første CD med titlen BRING BACK THE MUSIC i deres eget Mobilstudie i Kalvehave. 

The Gang Corporation var igangsætter, og satte deres musik anlæg og mobilstudie til rådighed. Der blev dannet en forening, og frivillige stod for det praktiske. De gæstende artister blev som bandhyre CD/VIDEO optaget, da alle de medvirkende optrådte gratis.

Mobilstudiet. dk/TV Danmark2/TV2 Øst - stillede alle deres grej til rådighed.

Det blev til fem fede møn musikfestival år fra 2000 til 2004, der kun kunne lade sig gøre p.g.a. alle de frivillige hænder der stillede deres tid til rådighed. TAK VENNER.

Møn Musikfestival Trailer 2002

Video: Lavet af Festival udvalget 2002.

Da krigen kom til Vordingborg

Forfatter og tidligere modstands mand Otto Anderson fra Ore strand ved Vordingborg, fortæller hudløst og ærligt om sin barndom og ungdom omkring Masnedø fortet og sydsjælland under besættelsen i 2. verdenskrig. Fra tyskerne besætter danmark i 1940 og frem til befrielsen i 1945 i  "Da krigen kom til Vordingborg" for TV Danmark 2 Sydsjælland i 2000.

(Foto/Speak/Red.: Svend Christensen, Journalist: Michael Degner.)

Da krigen kom til Vordingborg

Da krigen kom til Vordingborg - fortalt af Otto Anderson i 4 dele

Del siden